Etsitään työkaveriksi sähkösuunnittelijaa Ouluun!

Insinööritoimisto Neulanen on tuore ja moderni talotekniikan suunnittelutoimisto. Teemme lvi- ja sähkösuunnittelua kaiken kokoisiin kohteisiin niin omakotitaloista isoihin asuin- ja liikerakennuksiin koko Suomen alueella.

Toimintamme kasvaessa etsimme nuorekkaaseen joukkoomme työkaveriksemme sähkösuunnittelijaa. Työkaveriksesi saat tiiviin ja rennon tiimin, joka kostuu kahdesta sähkösuunnittelijasta sekä neljästä lvi-suunnittelijasta. Toimintamme on kovasti kasvamassa, joten uusia työkavereita on luvassa tulevaisuudessa.

Saat käyttöösi alan parhaimmat ohjelmat sekä modernit työvälineet Tarjoamme työsuhde-etuina liikunta- ja kulttuuriseteleitä 400e/vuosi, lounasedun, työsuhdepuhelimen ja liittymän sekä joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.

Modernit toimitilamme sijaitsevat Peltolan Technopoliksella, jossa rytmitämme työpäiviämme pelaamalla pingistä sekä yhteisillä lounashetkillä alakerran ravintolassa.

Tehtäväksesi saat yritysasiakkaidemme sähkösuunnittelua pääosin asuin sekä liikerakennuksiin. Vastuu, työtehtävien vaativuus ja palkka lisääntyvät osaamisen kasvaessa. Vaikka suunnitelmia tehdään koko Suomen alueelle, hoituu työt Oulusta käsin.

Sinulta toivomme sähköalan koulutusta, vähintään parin vuoden suunnittelukokemusta, Magicad-ohjelmiston sujuvaa hallintaa sekä ennen kaikkea intoa ja halua kehittyä sähkösuunnittelijana.

Mikäli mielenkiinto heräsi, laita vapaamuotoinen hakemus viimeistään 30.4. sähköpostilla osoitteeseen antti.valitalo@neulanen.fi ja palaamme sinulle asiaan! Mikäli sinulla heräsi kysyttävää ennen hakemuksen laittamista voit pirauttaa Antille 040 5177 058 tai Paulille 044 250 8109. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vilauksia arjestamme voit käydä kurkkaamassa Instagramista @insinooritoimistoneulanen tililtä!

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Yrttipellontie 1, 90230 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2021 Insinööritoimisto Neulanen Oy