"Annan heille arvosanan 5/5. Työskentely Insinööritoimisto Neulasen kanssa oli erittäin miellyttävää."

Omakotitalon sähkösuunnittelu ja LVI-suunnittelu Espoo

Viisihenkinen Thuresonin perhe rakentaa parhaillaan 250-neliöistä omakotitaloa Espooseen. Kyseessä on ekopuutalo, josta on tarkoitus rakentaa mahdollisimman ilmastoystävällinen, myrkytön ja energiatehokas. Tämän vuoksi myös oikean kumppanin valinta LVI- ja sähkösuunnittelun toteuttajaksi oli keskeisessä osassa.

“Olemme ensirakentajia, joten oli tärkeää löytää luotettava tekijä, joka antaa neuvoja ja kertoo, miten asiat kannattaa ammattilaisen näkökulmasta tehdä ja miksi,” Emmi Thureson kertoo.

Insinööritoimisto Neulanen valikoitui sähkö- ja LVI-suunnittelun toteuttajaksi sekä myös urakoitsijoiden kilpailuttajaksi tutun suosituksesta.

“Annan heille arvosanan 5/5. Kaikki sujui erittäin hyvin. Insinööritoimisto Neulasen kanssa oli todella miellyttävää tehdä töitä,” Thureson sanoo.

Vaivatonta yhteistyötä etäyhteydellä Oulusta Espooseen

Projekti sujui kokonaisuudessaan etänä Oulun ja Espoon välillä, ja eteni järjestelmällisesti. LVI-suunnittelu aloitettiin kahden tunnin aloituspalaverilla, jossa käytiin ensiksi rakentajien omia toiveita läpi. Tämän jälkeen Insinööritoimisto Neulanen palasi asiaan valmiin ehdotuksen kera. Suunnitelmia käytiin uudestaan yhdessä läpi ja niihin tehtiin vielä joitakin korjausehdotuksia. Tämän jälkeen valmiit sähkö- ja LVI-kuvat tulivat sähköpostilla.

“Insinööritoimisto Neulanen oli myös tiiviissä yhteydessä talomme pääsuunnittelijaan, vastaavaan työnjohtajaan ja maaurakoitsijaan, joka samalla aloitteli talon ulkopuolisia putkitöitä. Aina kun tuli jotain kysyttävää, he saivat nopeasti vastauksen,” kertoo Thureson.

Insinööritoimisto Neulanen auttoi Thuresonin perhettä myös erilaisten lupahakemusten ja ilmoitusten täyttämisessä.

“He auttoivat loppuun asti ja tekivät varmasti enemmän kuin heidän olisi tarvinnut.”

Kilpailutuksesta oli iso apu

Insinööritoimisto Neulanen hoiti myös urakoitsijoiden kilpailutuksen perheen puolesta.

“Tarjousten perkaaminen olisi ollut kokemattomalle rakentajalle työläs urakka, sillä yleensä ne ovat keskenään hyvinkin erilaisia ja asiat on ilmaistu eri tavalla. Meiltä säästyi valtavasti aikaa,” Emmi Thureson kertoo.

Hän on ehdottomasti sitä mieltä, että jos ostaa suunnittelutyön, kannattaa samalta toimijalta tilata myös kilpailutus.

“Insinööritoimisto Neulanen muotoili puolestamme lomakkeen, jossa oli mainittuna kaikki asiat, mitä tarjousten toivottiin sisältävän. Vastuualueet voivat välillä olla rakennusalalla häilyviä. He lopuksi perkasivat tarjoukset puolestamme ja toimittivat niistä parhaat meille. Kaikki oli annettu samalla tavalla, joten niiden kanssa oli itse helppo lähteä etenemään,” Thureson kertoo.

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2022 Insinööritoimisto Neulanen Oy