"Suosittelen Insinööritoimisto Neulasta lämpimästi"
Referenssit

Rivitalon LVI-suunnittelu Helsinki – asiakastarina

Insinööritoimisto Neulanen valikoitui LVI-suunnittelun toteuttajaksi, kun neljän asunnon rivitalossa Helsingissä tehtiin peruskorjausta. Taloyhtiön isännöitsijä Tuomas Järvelä oli erittäin tyytyväinen Neulasen toimintaan, ripeyteen, hintatasoon ja lopputulokseen.

”Jos tulevaisuudessa tulee vastaavia projekteja eteen, olen varmasti yhteydessä Insinööritoimisto Neulaseen”, Järvelä sanoo.

LVI-suunnittelua Oulusta Helsinkiin

Putkiremontti toteutettiin osana helsinkiläisen rivitalon peruskorjausta, mutta ennen toteutusta tarvittiin viralliset suunnitelmat.

”Etsin LVI-suunnittelun kumppaneita netistä ja kontaktiverkostoni kautta. Päädyimme Insinööritoimisto Neulaseen, sillä he vastasivat tarjouspyyntöön todella nopeasti ja hinta oli järkevä. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Kaikki sujui hyvin ja pääsimme hommassa ripeästi eteenpäin,” Järvelä kertoo.

Projektiin oli jo valittu urakoitsija ja alustavat ideat putkiremontista olivat selvillä. Viemärit jätettiin paikoilleen, mutta käyttövesijohdot päätettiin uusia. Oulusta käsin operoiva Insinööritoimisto Neulanen toteutti virallisen LVI-suunnittelun, jonka pohjalta putkiasennukset toteutettiin. Suunnitelmat tarvittiin myös rakennusvalvonnan lupahakemukseen.

LVI-suunnittelu Helsinki

Projekti eteni jouhevasti

Vaikka kohde sijaitsee Helsingissä ja Insinööritoimisto Neulanen Oulussa, yhteistyö sujui kaikin puolin helposti ja hyvässä hengessä.

”Lähetimme sähköpostilla lähtötiedot nykyisistä ratkaisuista ja Neulanen alkoi rakentaa päivitettyjä suunnittelukuvia. Jos tuli kysyttävää, olimme yhteydessä puhelimitse. Suunnittelukuvat toimitettiin meille nopeasti, ja putkifirma pääsi viemään suunnitelmat käytäntöön aikataulussa,” kertoo Järvelä.

Neulanen saa kiitosta ennen kaikkea nopeasta reagoinnista ja kiinteästä hinnasta. Lisäkustannuksia ei tullut, joten hinta pysyi koko projektin ajan erittäin kilpailukykyisenä.

”Yhteistyö sujui kaikin puolin mukavasti. Suosittelen Insinööritoimisto Neulasta lämpimästi LVI-suunnittelun toteuttajaksi.”

Referenssit

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2024 Insinööritoimisto Neulanen Oy