Yllätyksetön LVIS-suunnittelukumppanisi 

Tarjoamme alan osaajille parhaimman mahdollisen työpaikan. Tiimimme yhteinen tehtävä on edistää asiakkaidemme rakennusprojektien onnistumista varmistamalla yllätyksettömät ja siksi alan luotettavimmat LVIS-suunnitelmat. 

Ihmisläheinen insinööritoimisto

Insinööritoimisto Neulanen on kasvava lvi- ja sähkösuunnittelutoimisto, joka yhdistää nykyajan suunnitteluteknologiat sekä asiantuntijat, jotka aidosti välittävät projektistasi. Suunnittelijoillamme on kokemusta useiden vaativien asuin-, hoiva-, toimitila- sekä kouluhankkeiden suunnittelusta yli 137 yritysasiakkaalle. 

Palvelemme valtakunnallisesti alan johtavia rakennusliikkeitä, KVR-urakoitsijoita sekä kiinteistönomistajia. Asiakkaitamme eivät kuitenkaan ole yritykset vaan ihmiset. Siksi asiantuntijamme ovat aina tavoitettavissa ja valmiina auttamaan sinua henkilökohtaisesti projektin alusta loppuun. 

Meidän kanssamme työskentely on aina yllätyksetöntä, mutta ei ikinä tylsää. 

Neulasen kanssa on ollut kaikin puolin helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä.

Lassi Haaraniemi, SSA Rakennus Oy

Vahvuutemme

  • Todella tarkan resurssikalenterimme ansiosta pysymme aina sovitussa aikataulussa.  
  • Asiantuntijamme ovat joustavia ja aina saatavilla. He palvelevat sinua henkilökohtaisesti koko projektin ajan. 
  • Hallitsemme nykyajan suunnitteluteknologiat kuten tietomallinnuksen. Tietomallinnus tuo suunnitelmiin tarkkuutta työmaille ja sen avulla syntyy tuottavampia tiloja.

Yllätyksetön laatusuunnittelumme varmistaa projektisi onnistumisen 

Jokaisella neliöllä on hintansa. Tästä hinnasta tutkitusti 80 % muodostuu suunnittelupöydällä. Ainoa tapa vaikuttaa näihin kustannuksiin on panostaa suunnittelun laatuun. 

Toisin kuin yleensä luullaan, niin laatusuunnitteluun panostaminen ei ole kallista. Asia on itse asiassa täysin päinvastoin.  

Huolimaton suunnittelu aiheuttaa valtavasti ylimääräisiä kustannuksia, jotka yllättävät vasta myöhemmässä vaiheessa ylimääräisinä lisätöinä ja aikataulun viivästyksinä. Usein kallein kustannus jää myös täysin huomaamatta. Laadukkaasti suunnitellut ratkaisut ovat yksinkertaisempia, toimivampia ja edullisempia. Tässä voidaan menettää kymmenien tai jopa satojen tuhansien eurojen säästöpotentiaali. 

Yllätyksetön laatusuunnittelu on meille kunnia asia. Siksi haluamme auttaa sinua säästämään aikaa, rahaa ja vaivaa yllätyksettömillä LVIS-suunnitelmilla, jotka ovat toteutettavissa sellaisenaan työmaallasi. Kaikkien lakien ja viranomaisvaatimusten lisäksi täytämme aina myös sinun toiveesi.  

Yllätyksetön laatusuunnittelu maksaa itsensä aina takaisin. Säästöt tulevat niin talotekniikan laitehankinnoissa, aikataulujen pitävyydessä kuin lisätöiden puutteessa. Sujuvuuden sivuvaikutuksena se aiheuttaa myös yllättävää mielenrauhaa. 

Neulasen arvot 

Avoimuus: Kannatamme avointa keskustelua ja pyrimme käymään sekä hyvät että huonot asiat rehellisesti läpi 

Luottamus: Pidämme luvautuista asioista kiinni ja osoitamme siten olevamme luottamuksen arvoisia.

Yhdessä tekeminen: Edistämme aina omalla tekemisellämme yhteistyötä, sillä uskomme, että yhdessä tekemällä saavutetaan paras lopputulos. 

Kasvot insinööritoimiston takana 

Yrityksemme perustajat Pauli Manninen ja Antti Välitalo loivat Neulasen ajatuksenaan tehdä itselleen paras mahdollinen työpaikka sekä tarjota asiakkailleen parasta mahdollista suunnittelupalvelua. Lähes heti huomattiin, että tälle ajatukselle oli kysyntää ja vuosien aikana olemme kasvaneet voimakkaasti yli 10 henkilön valtakunnallisesti toimivaksi insinööritoimistoksi. 

Vuonna 2021 omistuspohjamme laajeni, kun sähkösuunnitteluyksikön vetäjä Juho Sääskilahti liittyi yrityksen osakkaaksi. Myös Antti ja Pauli työskentelevät edelleen yrityksessä Antin toimiessa toimitusjohtajana ja Paulin johtaessa suunnittelutoimintaa.  

Visiomme on kasvaa johtavaksi keskisuureksi talotekniikkasuunnitelutoimistoksi. Ja kuten tähänkin asti, niin myös jatkossa meitä ohjaavat samat periaatteet: Paras työpaikka ja paras suunnittelupalvelu. 

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin

Toivo Group Oy, Vantaa

”Neulasella on sopiva yhdistelmä innokkuutta, avoimuutta ja ammattilaisuutta.”

Heikki Myllymäki
Rakennuttamisjohtaja, Toivo Group

Toimitilan LVIA-suunnittelu, Vantaa

”On hienoa, että asioita ei tehdä niin kuin on aina ennenkin tehty vaan etsitään uusia ratkaisuita.”

Atte Puura
Projektipäällikkö, Tekova

Insinööritoimisto Neulanen työnantajana

Aina Insinööritoimisto Neulasen perustamisesta asti tavoitteenamme on ollut luoda työpaikka, jossa oikeasti viihdytään. Siksi olemme alusta asti panostaneet tärkeäksi kokemiimme asioihin, kuten työvälineisiin, toimitiloihin, joustavaan tekemiseen, matalaan hierarkiaan, selkeään johtamiseen sekä yhdessä tekemiseen. 

Neulasen työkulttuuria voisi kuvailla myönteiseksi yhdessä tekemisen kulttuuriksi.


Juho Sääskilahti, sähkösuunnittelupäällikkö

Lue lisää työntekijöidemme kokemuksia ja millaista työskentely meillä on. 

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2024 Insinööritoimisto Neulanen Oy