Helposti lähestyttävä insinööritoimisto

Insinööritoimisto Neulanen perustettiin helmikuussa 2020. Jo muutamassa vuodessa olemme kasvaneet merkittävästi, niin työntekijöiden määrän kuin asiakkuuksienkin osalta. Pitkän aikavälin tavoitteemme on kasvaa seuraavaksi johtavaksi keskisuureksi talotekniikkasuunnittelutoimistoksi.

Insinööritoimisto Neulanen palvelee pääasiassa rakennusliikkeitä sekä kiinteistönomistajia, jotka uudisrakentavat asuinrakennuksia, hoiva- ja palvelurakennuksia sekä liikerakennuksia. Keskeisinä palveluinamme ovat LVI– ja sähkösuunnittelu. Tutustu kaikkiin palveluihimme täällä.

Menestymisemme kulmakivinä ovat hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö, matala hierarkia, työn mielekkyys, töiden realistinen aikataulutus sekä laadukas, asiakkaan toiveita vastaava lopputulos.

Neulasen kanssa on ollut kaikin puolin helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä.

Lassi Haaraniemi, SSA Rakennus Oy

Yrityksemme arvot

Avoimuus: Avoimuus näkyy meillä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Työntekijämme näkevät kaikki projektit, hintatiedot, tuntimäärät ja muut yksityiskohdat suoraan järjestelmästä. Lisäksi keskustelemme paljon ja avaamme mielellämme esimerkiksi toimintatapojamme ja päätöksiämme. Avoimuus näkyy myös asiakkaan suuntaan avoimena keskusteluna. Hyvät ja huonot asiat käydään rehellisesti läpi.

Luottamus: Luottamus rakentuu siitä, että autamme ja tuemme työntekijöitämme, mutta emme pidä heitä jatkuvasti kädestä kiinni. Luotamme siihen, että he edustavat Insinööritoimisto Neulasta ammattitaitoisesti ja omalla tyylillään. Asiakkaiden suuntaan luottamus näkyy siinä, että pyrimme pitämään kiinni sovituista asioista ja olemaan sitä kautta luottamuksen arvoisia.

Yhdessä tekeminen: Meillä projekteja toteutetaan ja käydään läpi yhdessä. Olemme rakentaneet ympäristön, jossa saa aina apua ja tukea. Asiakkaan suuntaan yhdessä tekeminen näkyy aktiivisen yhteydenpidon kautta. Mitä enemmän suunnittelutyössä pidetään yhteyttä, sen helpommin saavutetaan hyvä lopputulos.

Taustaa suunnittelutoimiston takana

Insinööritoimisto Neulasen perustajajäsenet ovat Pauli Manninen ja Antti Välitalo. Työskentelimme tahoillamme LVI-suunnittelijoina, mutta päädyimme vuoden 2019 lopussa keskustelemaan oman yrityksen perustamisesta. Ajatuksena oli kokeilla, voisiko asioita tehdä eri tavalla.

Insinööritoimisto Neulanen perustettiin vuonna 2020. Samana vuonna joukkoon liittyi Juho Sääskilahti, joka toi tullessaan sähkösuunnitteluosaamisen, josta tuli myös vahva lisäys palveluvalikoimaan. Nyt Sääskilahti on myös osakkaana yrityksessä 10 % osuudella ja Pauli sekä Antti molemmat omistavat 45 %.

Vuonna 2021 kasvoimme viidellä henkilöllä ja liikevaihtomme oli 525 000 €. Vuoden 2022 aikana mukaan on tullut jo neljä uutta tekijää ja liikevaihtomme nousee yli 800 000 €. Tavoitteenamme on jatkossa 50 % vuosittainen kasvu.

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin

Toivo Group Oy, Vantaa

”Neulasella on sopiva yhdistelmä innokkuutta, avoimuutta ja ammattilaisuutta.”

Heikki Myllymäki
Rakennuttamisjohtaja, Toivo Group

Toimitilan LVIA-suunnittelu, Vantaa

”On hienoa, että asioita ei tehdä niin kuin on aina ennenkin tehty vaan etsitään uusia ratkaisuita.”

Atte Puura
Projektipäällikkö, Tekova

Insinööritoimisto Neulanen työnantajana

Kun Insinööritoimisto Neulasta oltiin perustamassa, ensisijaisena tavoitteena oli luoda sellainen työpaikka, missä olisi itse mukava käydä töissä. Olemme alusta asti panostaneet työvälineisiin, toimitiloihin, joustavaan tekemiseen, matalaan hierarkiaan, henkilöstön hyvinvointiin ja yhdessä tekemiseen.

Lue täältä, kuinka työntekijät ovat viihtyneet meillä ja laita avoin hakemus tulemaan!

Neulasen työkulttuuria voisi kuvailla myönteiseksi yhdessä tekemisen kulttuuriksi.

Juho Sääskilahti, sähkösuunnittelupäällikkö

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2024 Insinööritoimisto Neulanen Oy