”Ennakkoluulotonta ja ripeää toimintaa”
Referenssit

LVI-suunnittelu Vantaa – asiakastarina

Vantaalainen Tekova rakentaa erilaisia toimitiloja yrityksille pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa. Järvenpäähän päätettiin rakentaa liikerakennus, jossa on nykyisin Gigantin ja Sakan myymälät.

Tuore yritys Insinööritoimisto Neulanen valikoitui LVIA-suunnitelman toteuttajaksi. Projekti sujui niin hyvin, että Neulanen oli helppo valinta myös seuraavaan kohteeseen.

”Sain kollegan kautta tiedon, että Insinööritoimisto Neulanen on aloittamassa toimintaansa. Olimme ensimmäisten joukossa tekemässä sopimusta LVIA-suunnitelman toteuttamisesta”, kommentoi Atte Puura Tekovalta.

”Projekti sujui kokonaisuudessaan todella hyvin. Neulasen reagointiaika on erittäin lyhyt ja se oli meille tärkeää. Saimme jopa kahdessa tunnissa päivitetyt kuvat sähköpostiimme. On hienoa, että asiakasta pystytään palvelemaan näin hyvin ja nopeasti!”

LVI-suunnittelu

Neulanen valikoitui LVI-suunnittelijaksi myös seuraavaan projektiin

Vantaalta käsin toimiva Tekova aloitti seuraavaksi Keravalle Suomen Tivolin kalustohallin eli Tivolinmäen rakentamisen. Neulanen valikoitui oitis kumppaniksi LVI-suunnittelun ja energiaselvityksen toteuttajaksi.

”Neulasella oli hyvä näyttö edellisestä projektista, joten päätimme jatkaa yhteistyötä heidän kanssaan. Nopea toiminta ja kilpailukykyinen hinnoittelu tukivat päätöstä. Tässä työssä tarvitsemme luottosuunnittelijoita, joiden kanssa voimme yhdessä kasvaa ja kehittyä, ja uskon, että Neulanen on meille myös tästä syystä hyvä kumppani”, Puura kertoo.

Insinööritoimisto saa kehuja ripeyden ja joustavuuden lisäksi myös ennakkoluulottomuudesta.

”On hienoa, että asioita ei tehdä niin kuin on aina ennenkin tehty vaan etsitään uusia ratkaisuita. Neulasen ammattilaiset ehdottivat muun muassa Tivolinmäkeen uudenlaista ratkaisua, joka toisi kustannustehokkuutta järkevällä tavalla”, Puura kommentoi.

”Lisäksi suunnittelussa mallintamisesta oli iso apu. Malli auttaa tilaajaa hahmottamaan, miten putket ja kanavat todellisuudessa kulkevat hallin sisällä.”

Suositteluja satelee

Tekova aikoo jatkaa yhteistyötä Insinööritoimisto Neulasen kanssa ja suosittelee heitä myös muille rakennuttajille. LVI-suunnittelu ja energiaselvitys toteutettiin korkealla ammattitaidolla.

”Etenkin toimitila- ja halliprojekteihin voin lämmöllä suositella heitä, sillä yhteistyö on sujunut niin hienosti. Arvostan sitä, että Neulasen ammattilaiset ovat hyvin tavoitettavissa”, Puura lisää.

LVI-suunnittelu Vantaa

Etsitkö ammattitaitoista toimijaa, joka voi toteuttaa LVIA- tai LVI-suunnittelun Vantaalla tai muualla Suomessa? Ota yhteyttä Insinööritoimisto Neulaseen, joka hoitaa myös energiaselvitykset ja sähkösuunnitelmat etänä ympäri Suomen.

Referenssit

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2024 Insinööritoimisto Neulanen Oy