Sähkösuunnittelu kerrostaloista
hoiva- ja liikekiinteistöihin

Sähkösuunnittelu uusimmalla teknologialla

Sähkösuunnittelu toteutetaan laadukkaalla 3D-mallinnuksella uudisrakennuksiin aina kerrostaloista hoivakoteihin ja liikekiinteistöihin. Toimimme koko Suomen alueella.

Uusimmat ohjelmistot takaavat suunnitelmien laadun ja verkon kautta toteutettava projekti tekee yhteistyöstä joustavaa ja kustannustehokasta.

Miksi tilata sähkösuunnittelu meiltä?

 • Olemme kokonaisvaltainen kumppani: Olemme projektissa mukana alusta loppuun. Pidämme aktiivisesti yhteyttä ja reagoimme nopeasti.
 • Pysymme aikataulussa: Otamme vastaan vain ne projektit, jotka pystymme toteuttamaan sovitussa ja tekijöillemme inhimillisessä aikataulussa.
 • Toteutamme suunnitelmat räätälöidysti: Teemme suunnitelmat aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan tuoden oman ammattitaitomme päätösten tueksi.
 • Olemme moderni suunnittelutoimisto: Käytämme uusimpia suunnitteluohjelmia sekä -tekniikoita. Meille tietomallinnus, olosuhdesimulointi ja massaluettelot ovat arkipäivää.

Sähkösuunnittelun hinta

Sähkösuunnittelun hintaan vaikuttaa muun muassa rakennuksen koko ja suunnitelman toteutustapa. Esimerkiksi rivitalossa, hoivakodissa tai kerrostalossa sähkösuunnittelun hinta on yleensä noin 3-5 €/m2. Isommissa rakennuksissa sähkösuunnitelman hinta lasketaan neliöiden ja rakennustyypin perusteella.

Näin projekti etenee

Sähkösuunnittelu toteutetaan yleensä seuraavalla toimintamallilla, mutta muokkaamme toimintaamme tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaan.

 1. Aloituspalaveri ja lähtötietojen keräys
 2. Luonnossuunnittelu (tilavaraukset ym.)
 3. Luonnossuunnitelmien toimitus ja esittely asiakkaalle
 4. Suunnitelmien muokkaus kommenttien mukaan
 5. Toteutussuunnittelu
 6. Toteutussuunnitelmien toimitus ja esittely asiakkaalle
 7. Suunnitelmien muokkaus kommenttien mukaan
 8. Projektin läpivienti asiakkaan rinnalla

Sähkösuunnittelu osana uudisrakennusprojektia

Sähkösuunnittelu on tärkeä osa uudisrakentamista. Nykytekniikalla suunnitelman voi laatia kolmiulotteisena, ns. tietomallinnuksena, jolloin kokonaisuuden hahmottaminen on helpompaa. Näin voidaan myös välttyä mahdollisilta ongelmatilanteilta rakennusvaiheessa, kun suunnitelmaa voidaan tarkastella yhdessä LVI-suunnitelman kanssa kolmiulotteisena jo suunnittelupöydällä.

Sähkösuunnitelma kattaa kaikki rakennuksen ulko- ja sisäpuoliset tekniset ratkaisut ja toiminnallisuudet. Meidän kauttamme saat myös esimerkiksi tieto- ja turvajärjestelmien suunnitelmat sekä muut tarkemmat suunnitelmat. Pätevän ammattilaisen laatima sähkösuunnitelma on turvallinen ja määräysten mukainen, energiatehokas ja käytännöllinen.

Ota yhteyttä Neulasen ammattilaisiin!

Sähkösuunnittelu toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, mutta tuomme esille myös omat näkemyksemme saavuttaaksemme parhaan lopputuloksen. Kanssamme työskentely on joustavaa, nopeaa ja tehokasta. Huolehdimme siitä, että aikataulut pitävät ja kommunikaatio toimii.

Meille tärkeintä on luoda toimiva kokonaisuus yhdessä asiakkaan kanssa. Ota meihin yhteyttä, mikäli etsit osaavaa kumppania! Palvelemme asiakkaitamme Oulusta käsin ympäri Suomen.

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin

Toivo Group Oy, Vantaa

”Neulasella on sopiva yhdistelmä innokkuutta, avoimuutta ja ammattilaisuutta.”

Heikki Myllymäki
Rakennuttamisjohtaja, Toivo Group

Toimitilan LVIA-suunnittelu, Vantaa

”On hienoa, että asioita ei tehdä niin kuin on aina ennenkin tehty vaan etsitään uusia ratkaisuita.”

Atte Puura
Projektipäällikkö, Tekova

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2024 Insinööritoimisto Neulanen Oy