Sähkösuunnittelua omakotitaloista liikekiinteistöihin

Sähkösuunnittelu uusimmalla teknologialla

Sähkösuunnittelu toteutetaan laadukkaalla 3D-mallinnuksella uudisrakennuksiin aina omakotitaloista hoivakoteihin ja liikekiinteistöihin. Toimimme koko Suomen alueella.

Uusimmat ohjelmistot takaavat suunnitelmien laadun ja verkon kautta toteutettava projekti tekee yhteistyöstä joustavaa ja kustannustehokasta.

Miksi tilata sähkösuunnittelu meiltä?

 • Teemme suunnitelmat räätälöidysti: Emme veistä kaikkia suunnitelmia samasta puusta vaan teemme toteutamme sähkösuunnittelun aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan sekä tuomme oman ammattitaitomme päätöstesi tueksi.
 • Olemme aina apunasi: Olemme tukenasi projektin alusta loppuun ja valmiina vastaamaan sinua askarruttaviin kysymyksiin. Tavoitat meidät aina puhelimitse, sähköpostitse tai vaikka whatsappilla ja saat heti vastauksen kysymykseesi.
 • Seisomme suunnitelmien takana: Tiedämme, että työmaalla voi tulla yllätyksiä vastaan ja olemme aina valmiina tekemään tarvittavia muutoksia suunnitelmiin jopa päivän varoitusajalla.
 • Olemme moderni suunnittelutoimisto: Käytämme uusimpia suunnitteluohjelmia sekä -tekniikoita. Meille tietomallinnus, valaistuslaskelmat sekä massaluettelot ovat arkipäivää.

Sähkösuunnittelun hinta

 • Omakotitalon sähkösuunnittelu maksaa yleensä noin 800-1200 €. Sähkösuunnittelun hintaan vaikuttaa talon koko, kerrosten määrä ja mahdolliset talousrakennukset (esim. autotalli tai pihasauna).
 • Esimerkiksi rivitalossa, hoivakodissa tai kerrostalossa hinta on noin 3-5 €/m2. Isommissa rakennuksissa sähkösuunnitelman hinta lasketaan neliöiden ja rakennustyypin perusteella.

Näin helppoa se on

Suuremmissa kohteissa projekti etenee rakentajan johdolla, eli rakentajan aikataulun ja prosessin mukaan.

Omakotirakentajille olemme kehittäneet helpon prosessin, jonka pohjalta sähkösuunnitteu toteutetaan. Meiltä saat näppärästi samassa yhteydessä myös LVI-suunnittelun

 1. Yhteydenotto ja tarjouspyyntö sähkösuunnittelusta
 2. Alustavien materiaalien toimitus tarjouksen laskemisen tueksi
 3. Tarjouksen hyväksyminen ja suunnittelutyön aloitus
 4. Asiakas täyttää sähköisen lähtötietolomakkeen
 5. Ensimmäinen videopalaveri
 6. Suunnittelutyö 
 7. Lopuksi toinen videopalaveri, jossa suunnitelma käydään läpi ja tehdään tarvittavat muutokset

Sähkösuunnittelu osana uudisrakennusprojektia

Sähkösuunnittelu on tärkeä osa uudisrakentamista. Nykytekniikalla suunnitelman voi laatia kolmiulotteisena, jolloin kokonaisuuden hahmottaminen on helpompaa. Näin vältytään myös ongelmatilanteilta rakennusvaiheessa.

Sähkösuunnitelma kannattaa teettää pätevällä ammattilaisella, jotta tilat toimivat parhaalla mahdollisella tavalla. On tärkeää, että pistorasioita on riittävästi ja ne sijoitetaan järkevästi. Lisäksi riittävä valaistus on merkittävä osa tilan viihtyisyyttä. Pätevän ammattilaisen laatima suunnitelma on myös turvallinen ja määräysten mukainen.

Lue täältä, kuinka toteutimme LVI- ja sähkösuunnittelun espoolaiseen omakotitaloon.

Ota yhteyttä Neulasen ammattilaisiin!

Sähkösuunnittelu toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, mutta tuomme esille myös omat näkemyksemme saavuttaaksemme parhaan lopputuloksen. Sähkösuunnitelma kattaa kaikki rakennuksen ulko- ja sisäpuoliset tekniset ratkaisut ja toiminnallisuudet. Meidän kauttamme saat myös esimerkiksi sähkökeskuskaaviot ja muut tarkemmat suunnitelmat.

Kanssamme työskentely on joustavaa, nopeaa ja tehokasta. Huolehdimme siitä, että budjettisi pitää ja tarjoamme oivaltavia ja kustannustehokkaita ratkaisuita. Meille tärkeintä on luoda toimiva kokonaisuus, jonka avulla asiakkaamme voi säästää rahaa sekä hankinta-, asennus- että käyttövaiheessakin.

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2022 Insinööritoimisto Neulanen Oy