"Yhteistyömallimme on perinteiseen verrattuna keskustelevampi ja avoimempi"
Referenssit

Insinööritoimisto Neulanen on Toivo Groupin luottosuunnittelija

Vantaalta käsin toimiva Toivo Group kehittää, rakentaa ja vuokraa uniikkeja koteja Suomen kasvukeskuksissa. Insinööritoimisto Neulanen on toteuttanut lukuisiin Toivo Groupin rakentamiin kohteisiin LVI- ja sähkösuunnittelun sekä energiaselvitykset.

“Joku vinkkasi, että Insinööritoimisto Neulanen on tuore firma, jossa on nuoria ja virkeitä osaajia, joilla on kova tahto tehdä töitä. Vakuutuin heti ensimmäisestä puhelusta. Neulasen kanssa löytyi heti yhteinen aallonpituus – sopiva yhdistelmä innokkuutta, avoimuutta ja ammattilaisuutta”, kertoo rakennuttamisjohtaja Heikki Myllymäki.

Yhteistyömalli on suoraviivainen ja melko perinteinen eli Toivo Group tilaa suunnittelutyön Insinööritoimisto Neulaselta ja projekti toteutetaan yhteistyössä.

“Uskon kuitenkin, että yhteistyömallimme on perinteiseen verrattuna keskustelevampi ja avoimempi. Kummankaan osapuolen ei tarvitse jännittää ottaa asioita esiin”, Myllymäki kiittelee.

Sinnikästä ja joustavaa tekemistä

Insinööritoimisto Neulanen otetaan rakennusprojekteihin mukaan alusta lähtien pohtimaan talotekniikkaa ja sen toteutusta yhdessä arkkitehdin kanssa.

“Neulasen kanssa on ollut workshopmaista tekemistä ja ratkaisuita on tutkittu yhdessä. Heillä ei ole tapana jäädä kiinni epäoleellisiin asioihin vaan tekeminen on ollut jouhevaa. On hienoa, että vastuusuunnittelijat pysyvät samoina koko projektin ajan ja heidät tavoittaa hyvin.”

Insinööritoimisto Neulanen myös muuttaa suunnitelmia sinnikkäästi ja joustavasti aina, kun muutostarpeita ilmenee. Muutostarpeisiin myös reagoidaan nopeasti.

“Neulanen on pysynyt erittäin hyvin muuttuvien tilanteiden mukana. Etenkin aktiivisen rakennusvaiheen projekteissa, joissa urakoitsijat ovat jo työmaalla, on tärkeää saada suunnittelija kiinni. Suunnitelmissa saattaa olla epäselviä kohtia tai alkuperäistä suunnitelmaa halutaan muuttaa. Neulaselta saa vastaukset todella rivakasti tarpeen mukaan”, Myllymäki kertoo.

Loistavaa yhteistyötä etänä

Insinööritoimisto Neulanen toimii Oulusta käsin ja Toivo Group Vantaalta, mutta yhteistyö etäyhteydellä on toiminut hyvin.

“Neulasella on erinomainen kyvykkyys keskustella Teamsin välityksellä, se on meille ehdoton edellytys. Etäyhteydellä hoidetut palaverit säästävät aikaa ja ovat tätä päivää.”

Neulanen saa kiitosta myös siitä, kuinka hyvin yritys hoitaa viranomaisten kanssa kommunikoinnin ja selvitystyön. Myllymäki kiittelee lisäksi siitä, että Neulanen hinnoittelee palvelunsa järkevästi eikä mitään yllättäviä lisälaskutuksia ole tullut.

“Suosittelen mielelläni Insinööritoimisto Neulasen palveluita kaikille, ketkä tarvitsevat LVI- ja sähkösuunnittelupalveluita. Teemme varmasti yhteistyötä myös jatkossa.”

Toivo Groupin rakennuttamia kohteita, joissa Insinööritoimisto Neulanen on toteuttanut LVI-suunnittelun ja sähkösuunnittelun sekä energiaselvitykset:

• As Oy Piippuhylly Helsinki, asuinrivitalot 650m2, uudisrakennus 2021
• As Oy Swan Espoo, asuinrivitalot 1 200m2, uudisrakennus 2021
• Garden Village Espoo, siirtolapuutarha 1 300m2, uudisrakennus 2021
• As Oy Espoon Utu, asuinrivitalot 500m2, uudisrakennus 2021
• As Oy Koivuhaka Vantaa, asuinrivitalot 1 250m2, uudisrakennus 2020
• As Oy Vesirattaanmäki Espoo, asuinrivitalot 1 830m2, uudisrakennus 2020
• As Oy Marjamäki ja Heinäketo Turku, asuinparitalot 1 880m2, uudisrakennus 2020 (artikkelin kuvat tästä kohteesta)

Referenssit

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2024 Insinööritoimisto Neulanen Oy