LVI-suunnittelua yksityishenkilöille ja yrityksille

LVI-suunnittelu kätevästi verkosta

Laadukas LVI-suunnittelu hoituu tehokkaasti verkossa. Yksityishenkilö tai rakennusliike saa viimeistellyt 3D-suunnitelmat uudisrakennuksiin omakotitaloista hoivakoteihin, kerrostaloihin ja laajoihin liiketiloihin.

Rakennamme uniikit suunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen. Toimimme Oulusta käsin, mutta olemme tehneet projekteja myös esimerkiksi Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle. Meiltä myös sähkösuunnittelu!

Miksi tilata LVI-suunnittelu meiltä?

 • Teemme suunnitelmat räätälöidysti: Emme veistä kaikkia suunnitelmia samasta puusta vaan teemme suunnitelmat aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan sekä tuomme oman ammattitaitomme päätöstesi tueksi.
 • Olemme aina apunasi: Olemme tukenasi projektin alusta loppuun ja valmiina vastaamaan sinua askarruttaviin kysymyksiin. Tavoitat meidät aina puhelimitse, sähköpostitse tai vaikka whatsappilla ja saat heti vastauksen kysymykseesi.
 • Seisomme suunnitelmien takana: Tiedämme, että työmaalla voi tulla yllätyksiä vastaan ja olemme aina valmiina tekemään tarvittavia muutoksia suunnitelmiin jopa päivän varoitusajalla.
 • Olemme moderni suunnittelutoimisto: Käytämme uusimpia suunnitteluohjelmia sekä -tekniikoita. Meille tietomallinnus, olosuhdesimuloinnit sekä massaluettelot ovat arkipäivää.

Suunnittelu on hyvä aloittaa jo ennen lupahakemusta

LVI-suunnittelu on hyvä aloittaa jo ennen rakennusluvan hakemista. Useilla paikkakunnilla lupahakemuksen liitteeksi vaaditaan suunnitelma ulkopuolen LVI-tekniikasta eli LVI-asemapiirros tai hulevesisuunnitelma. Meidän kanssamme kaikki onnistuu nopeasti ja tehokkaasti etäyhteydellä. Toimimme Oulusta käsin.

Olemme vastuullinen insinööritoimisto, eli huolehdimme siitä, että LVI-suunnittelu tehdään rakennusvalvontaviranomaisten vaatimusten mukaan. Tämän lisäksi toteutamme suunnitelmat aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Tuomme esiin myös omat näkemyksemme, jotta lopputulos on mahdollisimman toimiva.

Tutustu myös asiakkaidemme tarinoihin:

Näin projekti etenee

Suuremmissa kohteissa projekti etenee rakentajan johdolla, ja rakentajan aikataulun ja prosessin mukaan.

Omakotirakentajille olemme kehittäneet toimintamallin, jonka pohjalta rakennamme asiakkaan tarvitsemat suunnitelmat kätevästi verkossa. Voimme toteuttaa samassa yhteydessä myös sähkösuunnittelun.

Omakotirakentajien prosessi etenee näin:

 1. Yhteydenotto ja tarjouspyyntö LVI-suunnittelusta
 2. Rakentaja lähettää talopiirustukset ja muut tarvittavat materiaalit
 3. Suunnittelutyön aloitus tarjouksen hyväksymisen jälkeen
 4. Lähetämme sähköisen lähtötietolomakkeen
 5. Videopalaveri, jossa käydään läpi asiakkaan toiveet ehdotetaan suunnitteluratkaisuja
 6. Suunnitelman toteutus
 7. Lopuksi toinen videopalaveri, jossa LVI-suunnitelma käydään läpi ja tehdään tarvittavat korjaukset
 8. Toimimme vastuullisena LVI-suunnittelijana ja hoidamme suunnitelmien esittelyn viranomaisille

LVI-suunnittelun hinta

 • Omakotitalossa suunnitelman hinta pysyttelee yleensä 1000-1400 euron välillä. LVI-suunnittelun hinta riippuu talon koosta, kerrosten lukumäärästä ja talousrakennusten (pihasauna, autotalli ym.) määrästä.
 • Isommissa rakennuksissa, kuten kerrostalossa, hoivakodissa tai rivitalossa hinta on noin 5-6 €/m2 ja hallimaisessa liiketilassa noin 3-4 €/m2.  LVIA-suunnittelun hinta määräytyy pääosin neliöiden ja rakennustyypin perusteella.

LVI vai LVIA?

LVI- ja LVIA-suunnittelu ovat käytännössä sama asia, mutta LVIA sisältää lisäksi rakennusautomaation suunnittelun. Automaatio tulee mukaan suuremmissa kohteissa, joissa talotekniikan (ilmanvaihto, lämmitys, valaistus ym.) halutaan toimivan järkevästi ja energiatehokkaasti. Huonosti suunniteltu ja toimimaton automaatiojärjestelmä on lähinnä kallis hälytysjärjestelmä.

Mitä suunnittelupalvelumme sisältää?

 • Lämmityssuunnittelu
 • Vesi- ja viemärijärjestelmien suunnittelu
 • Ilmanvaihto
 • Rakennuksen ulkopuoliset LVI-suunnitelmat
 • Automaatio
 • Meiltä myös sähkösuunnittelu ja energiaselvitykset saman katon alta

Olemme tukenasi alusta loppuun

LVI-suunnittelu lähtee aina asiakkaasta, eli mietimme, mitä oikeasti tarvitset. Tiedämme, että rakennushankkeet etenevät nopeasti ja suunnitelmat muuttuvat matkalla. Siksi haluamme olla helposti tavoitettavissa ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä muuttuviin suunnitelmiin aina hankkeen alusta loppuun. Toimimme Oulusta käsin, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen (myös esim. Helsinki, Vantaa ja Espoo).

Meille on myös tärkeää, että budjettisi pitää. Mielestämme onnistunut lopputulos ei aina vaadi uusinta ja kalleinta tekniikkaa. Oivaltavilla, loppuun asti hiotuilla suunnitteluratkaisuilla päästään parhaaseen lopputulokseen sekä säästetään selvää rahaa niin hankinta- ja asennus- kuin käyttövaiheessakin.

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2022 Insinööritoimisto Neulanen Oy