LVI-suunnittelua ja kumppanuutta

LVI-suunnittelu Oulun ja Helsingin alueella – aina asiakkaan tarpeiden mukaan

Meiltä laadukas LVI-suunnittelu uudiskohteisiin, kuten liike-, hoiva- ja asuinrakennuksiin. Pystymme toteuttamaan kaikki LVI-tekniikan osa-alueet viimeistellysti tietomallintamalla. Meidän kanssamme yhteistyö on aktiivista ja mutkatonta!

Rakennamme uniikit suunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen. Toimimme Oulusta käsin, mutta olemme tehneet projekteja myös esimerkiksi Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle. Meiltä myös sähkösuunnittelu!

Miksi tilata LVI-suunnittelu meiltä?

 • Olemme kumppanina koko projektin ajan: Olemme tukenasi projektin alusta loppuun. Tavoitat meidät helposti ja nopeasti kaikissa tilanteissa.
 • Pysymme aikataulussa: Me otamme vastaan vain sen verran projekteja, että pystymme toteuttamaan ne aikataulussa.
 • Teemme suunnitelmat räätälöidysti: Emme veistä kaikkia suunnitelmia samasta puusta vaan teemme suunnitelmat aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan sekä tuomme oman ammattitaitomme päätöstesi tueksi.
 • Olemme moderni suunnittelutoimisto: Käytämme uusimpia suunnitteluohjelmia sekä -tekniikoita. Meille tietomallinnus, olosuhdesimuloinnit sekä massaluettelot ovat arkipäivää.

Mukana projektissa alusta loppuun

Me olemme mielellämme projektissa mukana alusta loppuun asti. LVI-suunnittelu onkin hyvä aloittaa jo ennen rakennusluvan hakemista, sillä useilla paikkakunnilla lupahakemuksen liitteeksi vaaditaan suunnitelma ulkopuolen LVI-tekniikasta. Lisäksi on tärkeää, että rakennusprojektissa huomioidaan alusta asti tarvittavat tilavaraukset laitteille, teknisille tiloille ja pääreiteille.

Olemme vastuullinen insinööritoimisto, eli huolehdimme siitä, että LVI-suunnittelu tehdään rakennusvalvontaviranomaisten vaatimusten mukaan. Toteutamme suunnitelmat aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta, mutta tuomme esiin myös omat näkemyksemme, jotta lopputulos on mahdollisimman toimiva.

Tutustu myös asiakkaidemme tarinoihin:

Näin LVI-suunnittelu etenee

LVI-suunnittelu etenee usein seuraavalla toimintamallilla, mutta muokkaamme toimintaamme tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaan.

Toimintamalli

 1. Aloituspalaveri ja lähtötietojen keräys
 2. Luonnossuunnittelu (tilavaraukset ym.)
 3. Luonnossuunnitelmien toimitus ja esittely asiakkaalle
 4. Suunnitelmien muokkaus kommenttien mukaan
 5. Toteutussuunnittelu
 6. Toteutussuunnitelmien toimitus ja esittely asiakkaalle
 7. Suunnitelmien muokkaus kommenttien mukaan ja hyväksytys viranomaisella
 8. Projektin läpivienti asiakkaan rinnalla

Laadunvarmistus

Teemme kaikille suunnitelmille luonnos- ja toteutusvaiheessa kaksinkertaisen tarkistuksen ennen kuin ne lähetetään asiakkaalle. Suunnitelmien laatija tarkistaa kuvat ensin ja sen jälkeen toinen suunnittelija. Suunnittelun alussa ja aikana tulevat lähtötiedot dokumentoidaan tarkasti ja infotaan asiakasta mahdollisista suunnitteluun vaikuttavista puutteista.

LVI-suunnittelun hinta

Kerrostalossa tai hoivakodissa LVI-suunnittelun hinta on noin 5-6 €/m2 ja hallimaisessa liiketilassa noin 3-4 €/m2. LVI-suunnittelun hinta määräytyy pääosin neliöiden ja suunnittelun laajuuden perusteella (esim. sisältyykö suunnitelmiin tietomallinnusta).

Automaatiosuunnittelu

Meiltä saat myös laadukkaan automaatiosuunnittelun LVI-suunnittelun yhteydessä (eli ns. LVIA-suunnittelu). Automaatiojärjestelmän laajuus ja haluttavat toiminnot määritellään aina asiakkaan kanssa yhteistyössä. Hyvin toteutettu automaatio säästää energiaa ja lisää tilan käyttömukavuutta.

Mitä LVI-suunnittelu sisältää?

 • Lämmityssuunnittelu
 • Vesi- ja viemärijärjestelmien suunnittelu
 • Ilmanvaihto
 • Rakennuksen ulkopuoliset LVI-suunnitelmat
 • Automaatio
 • Energiaselvitykset
 • Olosuhdesimulointi

Laadukkaan LVI-suunnittelun avulla toimiva ja toiveet täyttävä lopputulos

LVI-suunnittelussa tärkeintä on, että rakennuksesta tulee toimiva ja asiakkaan tarpeet ja toiveet täyttyvät. Oivaltavilla, loppuun asti hiotuilla suunnitteluratkaisuilla päästään parhaaseen lopputulokseen sekä säästetään selvää rahaa niin rakentamisen kuin käytön aikana.

Tavoitteemme on toteuttaa laadukkaita suunnitelmia, mutta myös toimia kumppanina asiakkaillemme. Pyrimme olemaan hyvin tavoitettavissa ja kommunikoimaan projektin etenemisestä aktiivisesti, jotta yhteistyö sujuu jouhevasti. Toimimme Oulusta käsin, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen (esim. Helsinki, Vantaa ja Espoo). Ota yhteyttä, mikäli etsit luotettavaa LVI-suunnittelijaa!

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin

Toivo Group Oy, Vantaa

”Neulasella on sopiva yhdistelmä innokkuutta, avoimuutta ja ammattilaisuutta.”

Heikki Myllymäki
Rakennuttamisjohtaja, Toivo Group

Toimitilan LVIA-suunnittelu, Vantaa

”On hienoa, että asioita ei tehdä niin kuin on aina ennenkin tehty vaan etsitään uusia ratkaisuita.”

Atte Puura
Projektipäällikkö, Tekova

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2024 Insinööritoimisto Neulanen Oy