“Neulanen on varma ja luotettava valinta kumppaniksi myös jatkossa.”

SSA: “Neulanen reagoi nopeasti ja ymmärtää tilanteita”

SSA Rakennus Oy on valtakunnallisesti toimiva rakennusyritys, joka on keskittynyt etenkin asuntojen, toimitilojen ja palvelukotien rakentamiseen. Insinööritoimisto Neulanen on toiminut yrityksen luottokumppanina mm. palvelukotirakentamisen puolella LVIA- ja sähkösuunnittelussa syksystä 2021 asti.

“Olemme olleet tyytyväisiä Neulaseen, sillä heillä on maanläheinen lähestymistapa asioihin, he reagoivat nopeasti ja ymmärtävät tilanteita. Neulasen kanssa on ollut kaikin puolin helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä”, kertoo projektipäällikkö Lassi Haaraniemi SSA:lta.

Hoivakoti Mäntsälässä.

Sujuvaa yhteistyötä

Ensimmäinen yhteinen palvelukotikohde valmistui Mäntsälään kesällä 2022. Neulanen toteutti kohteeseen LVIA-suunnittelun.

“Suunnitelmien laatu on aina ollut hyvä ja sovitut aikataulut pitäneet. Jos tulee esteitä, ne tuodaan rehellisesti esille eikä jäädä jumiin. Aina päästään eteenpäin”, Haaraniemi kiittelee.

Vajaan vuoden aikana yhteisiä kohteita on kertynyt kahdeksan eli Neulanen on ollut suunnittelijana lähes kaikissa SSA:n palvelutalohankkeissa.

“Neulasella myös kustannukset ovat linjassa laadun kanssa. Heillä on riittävät resurssit varattu suunnitteluun eli työtä tehdään oikeasti, eikä vain vasemmalla kädellä.”

Luottokumppanille kiitosta

Sujuvan yhteistyön takeena on myös se, että osapuolet tuntevat toistensa toimintatavat.

“Meidän kohteemme ovat usein samankaltaisia keskenään, joten on ehdoton etu, että mukana on mahdollisuuksien mukaan sama tuttu LVIA- ja sähkösuunnittelija. Heillä on tieto, miten edellisiä kohteita on toteutettu. Siitä on etua kaikille osapuolille. Myös meidän on helpompi ohjata suunnittelua, kun tiedämme heidän toimintapansa.”

Yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa.

“Neulanen on varma ja luotettava valinta kumppaniksi myös jatkossa, sillä homma toimii niin hyvin.”

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2024 Insinööritoimisto Neulanen Oy