Asiakaslähtöistä LVI- ja sähkösuunnittelua

Palvelut

Vahvuutemme on asiakaslähtöinen LVIA- ja sähkösuunnittelu asuin-, toimitila-, liike- ja hoivarakentamiskohteisiin. Toimimme rakennusliikkeiden luottokumppanina ympäri Suomen.

LVI-suunnittelu ja sähkösuunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeesta, mutta tuomme jokaiseen suunnitelmaan myös oman ammattitaitomme ja näkemyksemme. Olemme helposti tavoitettavissa ja valmiina vastaamaan kysymyksiin sekä muuttuviin suunnitelmiin aina hankkeen alusta loppuun asti.

lvi-suunnittelu

LVI-suunnittelu

Haluamme auttaa sinua onnistumaan! Rakennamme uniikit suunnitelmat liike- ja asuinrakennuksiin ja aina aikataulussa. Laadukas LVI-suunnittelu hoituu näppärästi verkossa, joten palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu

Toteutamme sähkösuunnittelun laadukkaalla 3D-mallinnuksella uudisrakennuksiin aina omakotitaloista hoivakoteihin ja liikekiinteistöihin.

Automaatiosuunnittelu

Automaatiosuunnittelu

Toteutamme rakennusautomaation suunnittelun uudiskohteisiin osana LVI-suunnittelua. Automaatiosuunnittelun avulla kiinteistö saadaan toimimaan itsenäisesti, turvallisesti ja energiatehokkaasti.

Tietomallinnus

Tietomallinnus

Meiltä saat rakennuksen LVI- ja sähkösuunnitelmat digitaalisina, kolmiulotteisina malleina. Tietomallinnus auttaa hahmottamaan talotekniikan sijaintia rakennuksessa.

Miksi tilata suunnittelupalvelut meiltä?

  • Toimimme kumppanina: Olemme tukenasi projektin alusta loppuun. Tavoitat meidät helposti ja nopeasti kaikissa tilanteissa.
  • Pysymme aikataulussa: Otamme vastaan vain sen verran projekteja, että pystymme toteuttamaan ne aikataulussa.
  • Teemme suunnitelmat räätälöidysti: Teemme suunnitelmat aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, mutta tuomme oman ammattitaitomme päätösten tueksi.
  • Olemme moderni suunnittelutoimisto: Käytämme uusimpia suunnitteluohjelmia sekä -tekniikoita. Meille tietomallinnus, olosuhdesimuloinnit sekä massaluettelot ovat arkipäivää.

LVI- ja sähkösuunnittelu samassa paketissa

Meiltä saat kätevästi koko talotekniikkasuunnittelun laadukkaasti, luotettavasti ja aikataulussa. Saman talon sisällä tieto kulkee eri suunnittelualojen välillä, joten voit olla varma, että saat kohteellesi yhteensopivat lvi-, automaatio- ja sähkösuunnitelmat. Näin työmaalla vältytään kalliilta ja aikaa vieviltä yhteentörmäyksiltä. Meidän kanssamme yhteistyö on kokonaisvaltaista kumppanuutta!

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2024 Insinööritoimisto Neulanen Oy