Asiakaslähtöistä ja kustannustietoista LVI-suunnittelua

Palvelut

Meidän vahvuutemme on asiakaslähtöinen ja kustannustietoinen lvia- ja sähkösuunnittelu asuin-, toimitila-, liike- ja hoivarakentamiskohteisiin. Ratkaisu on aina uniikki, mietimme aina mitä oikeasti tarvitset.

Meillä kaikki LVI-suunnittelu ja sähkösuunnitelu lähtee asiakkaasta. Emme halua tarjota samaa ratkaisua kaikkiin kohteisiin, vaan mietimme aina mitä oikeasti tarvitset. Tiedämme myös, että rakennushankkeet etenevät nopeasti ja suunnitelmat muuttuvat matkalla. Siksi haluamme olla helposti tavoitettavissa ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä muuttuviin suunnitelmiin aina hankkeen alusta loppuun.

Meille on myös tärkeää, että budjettisi pitää. Mielestämme onnistunut lopputulos ei aina vaadi uusinta ja kalleinta tekniikkaa. Oivaltavilla, loppuun asti hiotuilla suunnitteluratkaisuilla päästään parhaaseen lopputulokseen sekä säästetään selvää rahaa niin hankinta- ja asennus- kuin käyttövaiheessakin.

Palveluihimme kuuluu myös energiaselvitykset vaativiinkin kohteiisiin.

lvi-suunnittelu

LVI-suunnittelu

Haluamme auttaa sinua onnistumaan! Rakennamme uniikit suunnitelmat liike- ja asuinrakennuksiin ja aina aikataulussa. Laadukas LVI-suunnittelu hoituu näppärästi verkossa, joten palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu

Toteutamme sähkösuunnittelun laadukkaalla 3D-mallinnuksella uudisrakennuksiin aina omakotitaloista hoivakoteihin ja liikekiinteistöihin.

Energiakulutus

Energiaselvitys

Laadimme lainmukaiset energiaselvitykset kaiken kokoisiin kohteisiin ja autamme sinua löytämään kustannustehokkaat ratkaisut energiamääräysten täyttämiseksi.

Miksi tilata suunnittelu meiltä?

  • Teemme suunnitelmat räätälöidysti: Emme veistä kaikkia suunnitelmia samasta puusta vaan teemme suunnitelmat aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan sekä tuomme oman ammattitaitomme päätöstesi tueksi.
  • Olemme aina apunasi: Olemme tukenasi projektin alusta loppuun ja valmiina vastaamaan sinua askarruttaviin kysymyksiin. Tavoitat meidät aina puhelimitse, sähköpostitse tai vaikka whatsappilla ja saat heti vastauksen kysymykseesi.
  • Seisomme suunnitelmien takana: Tiedämme, että työmaalla voi tulla yllätyksiä vastaan ja olemme aina valmiina tekemään tarvittavia muutoksia suunnitelmiin jopa päivän varoitusajalla.
  • Olemme moderni suunnittelutoimisto: Käytämme uusimpia suunnitteluohjelmia sekä -tekniikoita. Meille tietomallinnus, olosuhdesimuloinnit, valaistuslaskelmat sekä massaluettelot ovat arkipäivää.

LVI- ja sähkösuunnittelu samassa paketissa

LVI-suunnittelun lisäksi palveluihimme kuuluu myös sähkösuunnittelu. Tilaamalla meiltä sekä lvi- että sähkösuunnittelun saat helposti samassa paketissa koko talotekniikkasuunnittelun kuntoon. Saman talon sisällä tieto kulkee eri suunnittelualojen välillä, joten voit olla varma, että saat kohteellesi yhteensopivat lvi- ja sähkösuunnitelmat. Näin työmaalla vältytään kalliilta ja aikaa vieviltä yhteentörmäyksiltä.

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2022 Insinööritoimisto Neulanen Oy