Asiakaslähtöistä LVI- ja sähkösuunnittelua

Palvelut

Vahvuutemme on asiakaslähtöinen LVIA- ja sähkösuunnittelu asuin-, toimitila-, liike- ja hoivarakentamiskohteisiin. Toimimme rakennusliikkeiden luottokumppanina ympäri Suomen.

LVI-suunnittelu ja sähkösuunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeesta, mutta tuomme jokaiseen suunnitelmaan myös oman ammattitaitomme ja näkemyksemme. Olemme helposti tavoitettavissa ja valmiina vastaamaan kysymyksiin sekä muuttuviin suunnitelmiin aina hankkeen alusta loppuun asti.

3 syytä valita meidät LVIS-suunnittelijaksi

  • Todella tarkan resurssikalenterimme ansiosta pysymme aina sovitussa aikataulussa.
  • Asiantuntijamme ovat joustavia ja aina saatavilla. He palvelevat sinua henkilökohtaisesti koko projektin ajan.
  • Hallitsemme nykyajan suunnitteluteknologiat kuten tietomallinnuksen. Tietomallinnus tuo suunnitelmiin tarkkuutta työmaille ja sen avulla syntyy tuottavampia tiloja.

LVI- ja sähkösuunnittelu samassa paketissa

Meiltä saat kätevästi koko talotekniikkasuunnittelun laadukkaasti, luotettavasti ja aikataulussa. Kokonaisvaltaisen talotekniikkasuunnittelun suurin etu on eri järjestelmien saumaton yhteensopivuus.

Suunnittelijamme takaavat, että kaikki tekniset ratkaisut integroituvat keskenään sujuvasti, mikä mahdollistaa asennusten toteuttamisen suunnitelmien mukaisesti ilman odottamattomia ja kalliita yllätyksiä työmaalla.

Lisäksi säästät merkittävästi aikaa ja vaivaa, kun kaikki talotekniikkaan liittyvät asiat hoituvat yhdellä yhteydenotolla, olipa se sitten puhelimitse tai sähköpostitse.

lvi-suunnittelu

LVI-suunnittelu

Haluamme auttaa sinua onnistumaan! Rakennamme uniikit suunnitelmat liike- ja asuinrakennuksiin ja aina aikataulussa. Laadukas LVI-suunnittelu hoituu näppärästi verkossa, joten palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu

Toteutamme sähkösuunnittelun laadukkaalla 3D-mallinnuksella uudisrakennuksiin aina omakotitaloista hoivakoteihin ja liikekiinteistöihin.

Automaatiosuunnittelu

Automaatiosuunnittelu

Toteutamme rakennusautomaation suunnittelun uudiskohteisiin osana LVI-suunnittelua. Automaatiosuunnittelun avulla kiinteistö saadaan toimimaan itsenäisesti, turvallisesti ja energiatehokkaasti.

Tietomallinnus

Tietomallinnus

Meiltä saat rakennuksen LVI- ja sähkösuunnitelmat digitaalisina, kolmiulotteisina malleina. Tietomallinnus auttaa hahmottamaan talotekniikan sijaintia rakennuksessa.

Energiakulutus

Energiasuunnittelu

Energiasuunnittelumme takaa viihtyisät sisäolosuhteet sekä varmistaa talotekniikan energiatehokkuuden.

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2024 Insinööritoimisto Neulanen Oy