LVI- ja sähkösuunnitelmat digitaalisina, kolmiulotteisina malleina

Rakennusten tietomallinnus tuo merkittäviä hyötyjä

Meiltä saat rakennuksen LVI- ja sähkösuunnitelmat digitaalisina, kolmiulotteisina malleina. Tietomallinnus auttaa hahmottamaan talotekniikan, kuten iv-kanavien ja laitteiden, sijaintia rakennuksessa. Kun tietomalli on tehty on hyvin, se toimii suunnittelu- ja rakennusvaiheen jälkeen myös rakennuksen ylläpidon apuna.

Me toteutamme korkeatasoista LVI- ja sähkösuunnittelua rakennusliikkeille, kuten hoivakotien ja kerrostalojen rakennuttajille ympäri Suomen. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Yhteistyö Insinööritoimisto Neulasen kanssa toimii nykyään kuin ajatus. Heille ei tarvitse laittaa kuin muutama viesti ja he tietävät, mitä tulen tarvitsemaan seuraavaksi.

Ollimatti Lehto, Sievi Hyvinvointitilat Oy

Miksi tilata tietomallinnetut LVI- ja sähkösuunnitelmat meiltä?

  • Meillä on käytössämme uusimmat ohjelmistot ja työkalut sekä tuore tietotaito
  • Olemme erikoistuneet uudiskohteiden, kuten kerrostalojen, liike- ja hoivarakennusten LVI- ja sähkösuunnitteluun
  • Saat kauttamme laadukkaat, toteuttamiskelpoiset kolmiulotteiset suunnitelmat aina aikataulussa
  • Pidämme aktiivisesti yhteyttä ja olemme kokonaisvaltainen kumppani projektin alusta loppuun
Tietomallinnus esittely

Kustannussäästöjä laadukkailla suunnitelmilla

Tietomallinnuksen avulla rakennus muutetaan kolmiulotteiseksi, digitaaliseksi malliksi. Malliin voidaan sisällyttää esimerkiksi teknistä tietoa ja laitetietoa. Hyvin toteutetusta mallista on helppoa etsiä tarvittavia tietoja lähempää tarkastelua varten.

Laadukas tietomalli toimii apuna suunnittelussa, rakennusvaiheessa mutta myös valmiin rakennuksen ylläpidossa. Se on esimerkiksi kiinteistönhoitajalle kätevä työkalu.

Rakennusvaiheessa merkittävin hyöty on se, että mahdolliset ongelmakohdat on pystytty ratkaisemaan jo suunnitelmia tehdessä, jolloin ne eivät tule ikävinä yllätyksinä vastaan työmaalla. Lisäsäästöjä saadaan siitä, että asennukset päästään tekemään suoraan toteuttamiskelpoisilla suunnitelmilla ja etukäteen mietityllä asennusjärjesteyksellä, joka nopeuttaa toimintaa.

Tietomallinnuksen hyödyt

Suunnitelmien havainnollisuus: Kolmiulotteisesta mallista on helpompi hahmottaa, millaista talotekniikaa kohteeseen on suunniteltu ja miten se rakennuksessa kulkee. Tietomalli auttaa myös kiinteistön loppukäyttäjää ja ylläpitäjää hahmottamaan rakennuksen toimintaa.

Yhteensovitus: Samaan tietomalliin voidaan tuoda eri alojen suunnitelmia, mikä jouhevoittaa yhteistyötä suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. Samassa mallissa voivat esimerkiksi olla arkkitehdin ja rakennesuunnittelijan suunnitelmat sekä lvi-, sähkö- ja automaatiosuunnitelmat.

Laadunvarmistus: Kolmiulotteinen tietomallinnus auttaa myös laadunvarmistuksessa, sillä mahdolliset ongelmakohdat nähdään jo suunnittelupöydällä – ei vasta työmaalla.

Tietomallinnuksen hinta

Meiltä saat sähkö- ja LVI-suunnittelun perinteisenä 2D-suunnitteluna tai kolmiulotteisena tietomallinnuksena. Selvitämme jo tarjousvaiheessa, mallinnetaanko kohde, kuinka tarkasti mallinnus tehdään ja missä laajuudessa. Pystymme myös mallintamaan esimerkiksi vain osan rakennuksesta, kuten pääreitit ja tekniset tilat tai yhden kerroksen kerrostalosta. Lähtökohtaisesti perustasoinen tietomallinnus tuo suunnitteluun lisäkustannuksia noin 1 € / m².

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin

Toivo Group Oy, Vantaa

”Neulasella on sopiva yhdistelmä innokkuutta, avoimuutta ja ammattilaisuutta.”

Heikki Myllymäki
Rakennuttamisjohtaja, Toivo Group

Toimitilan LVIA-suunnittelu, Vantaa

”On hienoa, että asioita ei tehdä niin kuin on aina ennenkin tehty vaan etsitään uusia ratkaisuita.”

Atte Puura
Projektipäällikkö, Tekova

Ota yhteyttä talotekniikan ammattilaiseen

Insinööritoimisto Neulanen on erikoistunut LVI- ja sähkösuunnitteluun. Tietomallinnus toteutetaan laadukkaasti, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan sekä aina aikataulussa. Olemme luottokumppani, jonka kanssa yhteistyö ulottuu myös suunnittelutyön ulkopuolelle. Pidämme aktiivisesti yhteyttä ja vastaamme kysymyksiin nopeasti.

Mikäli etsit aktiivista ja helposti lähestyttävää talotekniikan ammattilaista projektiisi tai vaikka pitempiaikaiseksi kumppaniksi, ota meihin yhteyttä!

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2024 Insinööritoimisto Neulanen Oy