Ura Insinööritoimisto Neulasella

Insinööritoimisto Neulanen on tuore ja moderni talotekniikan suunnittelutoimisto. Teemme lvia- ja sähkösuunnittelua pääasiassa asuin-, hoiva- ja liikerakentamiskohteisiin koko Suomen alueella.

Lähetä meille avoin hakemus!

Oletko sähkö- tai LVIA-suunnittelun kokenut konkari tai virkeä vastavalmistunut? Haluaisitko olla mukana Insinööritoimisto Neulasen kasvutarinassa ja työskennellä osana rentoa sekä ammattitaitoista tiimiä? Olemme kasvava yritys ja siksi meillä on aina kiinnostusta täydentää porukkaamme motivoituneilla alan ammattilaisilla. Jos haluat mukaan huippuun tiimiimme, lähetä avoin hakemus osoitteeseen pauli.manninen@neulanen.fi

“Neulasen työkulttuuria voisi kuvailla myönteiseksi yhdessä tekemisen kulttuuriksi.”

Juho Sääskilahti 

Sähkösuunnittelupäällikkö

juho.saaskilahti@neulanen.fi

Olen ollut Neulasella töissä tällä hetkellä melko tarkasti tasan vuoden. Neulasen työkulttuuria voisi kuvailla myönteiseksi yhdessä tekemisen kulttuuriksi. Ilmapiiri on rento ja joustava, mutta hommat hoidetaan aikataulussa ja laadukkaasti. Asiakaspalvelu ja asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeää.

Jokainen saa projekteissa vastuuta, mutta haastavammat vaiheet ja ratkaisut käydään porukalla läpi. Neulasella on tarjota monipuolisesti erilaisia projekteja, joiden kautta saa hyvät mahdollisuudet kehittyä alalla.

Yrityksen on tarkoitus kasvaa yhdessä työntekijöidensä kanssa merkittäväksi toimijaksi alalla. Tämä tarjoaa työntekijöille hyviä mahdollisuuksia edetä urallaan entistä haastavampiin ja vastuullisempiin tehtäviin.

Neulasella pääset kehittymään alan ammattilaisena. Työntekijöitä kuunnellaan ja kaikkien mielipiteet otetaan huomioon.

Suosittelisin työpaikkaa sekä kokeneelle että vähän kokemattomammalle työntekijälle, jolla on motivaatiota ja halua kehittyä suunnittelijana.

“Neulasella on nuorekas, rento ja rehti meininki”

Timo Niskakangas

LVIA-suunnittelija

timo.niskakangas@neulanen.fi

Olen koulutukseltani LVI-asentaja ja olen tehnyt asennushommia parin vuoden ajan ammattikorkeakouluopintojen ohella. Neulasella aloitin työt vuoden 2021 helmikuussa. Rekrytointi-ilmoituksen huomasin Facebookista ja se herätti kiinnostuksen. Kyseessä on kasvava firma, joten ajattelin, että täällä olisi mahdollista saada vastuulleen mielenkiintoisia työprojekteja.

Töissäni olen päässyt hyvin mukaan isompiinkin projekteihin ja olen kokenut, että työkaverit luottavat osaamiseeni. Meillä Neulasella on nuorekas, rento ja rehti meininki, ja olen kyllä tykännyt olla töissä täällä. 

Työprojektit Neulasella ovat olleet todella monipuolisia ja vaihtelevia. Olen päässyt tekemään muun muassa LVI-suunnittelua omakotitalo-, päiväkoti- ja asuinrakennuskohteisiin sekä toimitilasuunnittelua. Työ ei ole ollut tasaista puurtamista, vaan tarjolla on monia mielenkiintoisia projekteja. Tiimin kanssa teemme tiiviisti yhteistyötä, mutta myös itsenäistä työskentelyä on tarjolla.

Suosittelisin Insinööritoimisto Neulasta työpaikkana huumorintajuisille ammattilaisille, jotka tykkäävät rennosta meiningistä, mutta suhtautuvat työntekoon tosissaan.

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2024 Insinööritoimisto Neulanen Oy