"Neulasen kanssa toimiessa tiedämme aina, mitä saamme."

“Yhteistyö Insinööritoimisto Neulasen kanssa toimii kuin ajatus”

Sievi Hyvinvointitilat Oy rakentaa palvelutaloja, lastensuojeluyksiköitä ja päiväkoteja eri puolille Suomea. Insinööritoimisto Neulanen on toteuttanut LVI- ja automaatiosuunnittelun Sievi Hyvinvointitilojen kohteisiin kesästä 2020 alkaen.

“Yhteistyö Insinööritoimisto Neulasen kanssa toimii nykyään kuin ajatus. Heille ei tarvitse laittaa kuin muutama viesti ja he tietävät, mitä tulen tarvitsemaan seuraavaksi”, kertoo suunnittelupäällikkö Ollimatti Lehto Sievi Hyvinvointitilat Oy:stä.

“Suunnitelmat ovat aina laadukkaita. Insinööritoimisto Neulanen tietää, kuinka hoivakohteita tehdään ja heidän osaamisensa näkyy kaikissa vaiheissa”, Lehto sanoo.

Kohteita ympäri Suomen

Insinööritoimisto Neulanen ja Sievi Hyvinvointitilat Oy ovat toteuttaneet yhteistyössä noin 15 projektia parin viime vuoden aikana.

“Osa kohteista on ollut pienempiä, kun taas osa on ollut suurempia, jopa 1900 neliön palveluyksiköitä. Yhdessä on tehty sekä puu- että betonirakenteisia kohteita, jotka ovat yhdessä tai useammassa kerroksessa”, Lehto kertoo.

Kohteet ovat valmistuneet pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulle ja ympäristökuntiin, joitakin kohteita myös Keski-Suomeen ja Hämeenlinnaan.

Laatua ja ripeää toimintaa

Lehdon mukaan yhteistyö Insinööritoimisto Neulasen kanssa on toiminut niin hyvin, ettei heillä ole ollut tarvetta vaihtaa tekijää.

“Kun laitamme Insinööritoimisto Neulaselle viestin uudesta hankkeesta ja sen aikataulusta, he sovittavat työnsä sen mukaan ja tarttuvat toimeen. Kun olemme toteuttaneet yhdessä, samalla kaavalla kymmeniä kohteita, tiedämme aina mitä saamme.”

Neulanen saa kiitosta myös aktiivisesta otteesta heti hankkeiden alkumetreiltä alkaen.

“Arvostan myös sitä, että Neulanen palvelee meitä lisäksi asiantuntevana konsulttikumppanina. Jos esimerkiksi hankesuunnitteluvaiheessa asiakas tiedustelee meiltä tarkempia yksityiskohtia, saan Neulaselta vastaukset nopeasti.”

Yhteistyötä myös jatkossa

Yhteistyö yritysten välillä jatkuu myös tästä eteenpäin.

“Kaikki ei tietenkään ole aina ruusuilla tanssimista, mutta on erittäin hienoa, että olemme pystyneet keskustelemaan myös vaikeammista asioista”, Lehto kiittelee.

“Suosittelen Insinööritoimisto Neulasen palveluita etenkin hoivakotipuolelle ja kerrostalofimoille. Kun on hyvä ja asiantunteva toimija, on helppo antaa hyvää palautetta ja suositella heitä myös eteenpäin.”

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2024 Insinööritoimisto Neulanen Oy