Väliaikatiedot: Neulasen vuosi 2023 on täynnä mielenkiintoisia projekteja

Vaikka maailmantilanne näyttää miltä näyttää, jatketaan Neulasella reippaassa kasvuvauhdissa ja rennossa ilmapiirissä. Jos tarkastellaan viime vuoden lukuja, alkaa liikevaihto hipoa jo ensimmäistä miljoonaa. Se onkin noussut reilut 50 prosenttia. Tämä on ollut tinkimättömän työn tulosta ja rekrytointi on ollut koko ajan päällä.

Viime vuonna meitä työllistivät mm. Ouluun Pohjois-Ritaharjun koulun laajennusosa ja erikoisempana kohteena Hossaan rakennettavat nolla-mökit. Työtä riitti ympäri Suomea hoiva-, liike- ja asuinrakennusprojektien parissa.

Pääprojekti tänä vuonna Helsingissä ja rekrytointi jatkuu

Vuoden 2023 pääprojekti meillä on Mellunpuiston kortteli, jossa olemme sekä Saton, että Lakean osuuksissa suunnittelijana. Mellunpuiston projektissa kiinnitetään huomiota erityisesti energiatehokkuuteen ja uusiutuvan energian käyttöön. Korttelissa on viisi eri toimijaa, jotka rakentavat oman osionsa. Vuoteen 2028 mennessä pitäisi koko kortteli olla valmiina.’

Uusia työntekijöitä LVI-puolella Neulasella on Aleksi Matinlompolo ja sähkösuunnittelun uusi tiiminvetäjä Artturi Kurkimäki.

”Neulasella on hyvä ilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki. Minut on otettu hyvin vastaan uutena tekijänä”, Kurkimäki tiivistää uusien työntekijöiden tunnelman.

Tilauskirjat ja tarjouskanta näyttävät Neulasen näkökulmasta erittäin hyvältä, joten keväällä tarvitaan lisävahvistusta sekä lvi- että sähköpuolelle. Jos siis kiinnostusta löytyy, meillä voi olla yhteyksissä Pauliin ja Juhoon.

Rakennamme uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Insinööritoimisto Neulanen Oy

Kiviharjunlenkki 1B, 90220 Oulu
Y-tunnus: 3115649-7

Luotettava kumppani logo

Pauli Manninen

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
Energiatodistusten laatija, ylempi taso
pauli.manninen@neulanen.fi
044 250 8109

Antti Välitalo

Yrittäjä, LVIA-suunnittelija
antti.valitalo@neulanen.fi
040 5177 058

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2024 Insinööritoimisto Neulanen Oy